Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3cats

22. 6. 2010 14:14
Tomáši Langášku,

já za Vašimi názory na p. Šabatovou stojím. I když byste si na mně už asi nevzpomněl, také jsem pracovala u ombudsmana v jeho začátcích. Zabývala jsem se sociálními kauzami a tedy velmi blízce s p. Šabatovou spolupracovala. P. Šabatová je vzácný člověk, stejně jako býval JUDr. Motejl. Děkuji za Váš příspěvek.

0 0
možnosti

eAA00

21. 6. 2010 12:13
Úřad

pro flákače a nenažrance OKAMŽITĚ zrušit a je po problému jestli komouška Šabatová nebo bojovník proti totalitě Kocáb nebo řada dalších HLADOVÝCH!!

0 0
možnosti

snaduzdost

20. 6. 2010 23:21
jejíž manžel Petr Uhl byl opakovaně vězněn komunistickým rež

Langášku, máte v tom pěkný binec, a co uvádíte jsou jenom samé polopravdy. A moje babička, dej jí Pán Bůh věčný nebe, vždycky říkávala, že polopravda je horší než lež. Vůbec se nedivím, že ty soudy vypadají jak vypadají, když tam působí takoví zkreslovači skutečností jako jste vy. Ještě  exkomunistu Uhla uvádět... no to je opravdový skandál. Měl, co si nadrobil. Nejhorší, že ostatní trpěli daleko víc. Budiž, to už nebudu raději psát o rodičích toho vašeho mustru paní Uhlové-Šabatové. I když si o to přímo říkáte. 

0 0
možnosti

kaktusak

20. 6. 2010 19:51
Julínek má tentokrát pravdu

Není to vhodná kandidátka.

0 0
možnosti

James Bond

20. 6. 2010 18:44
Anna Šabatová

Otec: PHDr. Jaroslav šabata, význačný komunistický funcionář. vysokoškolský učitel marxismu-leninismu. V roce 1968 stál na špatné straně hranice. Vyloučen z KSČ.

Manžel Petr Uhl, marxista- trockista. Ostře levicově vyhraněný rádoby politik.

V česku není běžné, aby si manželé ponechali po svatbě každý své rodné přjmení.

!! 

0 0
možnosti

kostižer

20. 6. 2010 18:50
Re: Anna Šabatová

Dr Šabata se  v  šedestých  letech  postavil  ostře  proti  bolševikům  a  na  brněnské  filizofické fakultě, kde  působil ,  tím  ovlivnil  celé  studijní  ročníky .  Dodnes se  na jeho  semináře  s obdivem  a  úctou  vzpomíná .

0 0
možnosti

SID09

20. 6. 2010 18:41
Jo, jo

Zase jsme u lidských práv. A co tak lidské povinnosti ?

Zeptejte se pracovníků dětských domovů, jak tam paní Šabatová se svými nohsledy chodí na kontroly, zda náhodou děti nemusí po sobě i uklízet, pomáhat......  Do hlavy jim vtlouká co všechno jsou zaměstnanci povinni pro chovance dělat, ale že by tito chovanci se za to všechno mohli aspoň chovat slušně, o tom jaksi slyšet nechce. Podobný je to i v jiných oblastech, kam tato paní natáhla svůj pařát. !:-/!!

0 0
možnosti

Šulivajda

20. 6. 2010 18:14
Anna Šabatová

Pan senátor je patrně velký popleta.

0 0
možnosti

fakta666

20. 6. 2010 18:02
Šabatová

 

nemělo by se zapomínat na neblahou roli pana Motejla a jeho úřadu v kuřimské kauze. Spolu se Šabatovou a Patočkou falšovali dokumenty a pomáhali Škrlové klamat soudy. Proč asi tuto pedofilní bandu pomáhal krýt a bránil vyšetřování? Byl za to vůbec někdo potrestán? Navíc týrání, a to hlavně i cigaretou, nařizoval jakýsi tajemný "pan doktor". Ve světle těchto skutečností se přímo nabízí, kdopak oním doktorem mohl možná být? Jistě to nevíme, ale vyšetřoval se podíl pana Motejle na tomto týrání???

a a jeho úřadu v kuřimské kauze. Spolu se Šabatovou a Patočkou falšovali dokumenty a pomáhali Škrlové klamat soudy. Proč asi tuto pedofilní bandu pomáhal krýt a bránil vyšetřování? Byl za to vůbec někdo potrestán? Navíc týrání, a to hlavně i cigaretou, nařizoval jakýsi tajemný "pan doktor". Ve světle těchto skutečností se přímo nabízí, kdopak oním doktorem mohl možná být? Jistě to nevíme, ale vyšetřoval se podíl pana Motejle na tomto týrání???

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS